0495 632 033
Lettergrootte: A A A
Contact

Verenigingen

De Pinnenhof is een "thuis" voor tal van lokale verenigingen en weet zo cultuur, ontspanning en educatie te combineren in één pand. 

CV De Bengels

CV. De Bengels organiseert al jaren hun prinsenbal in de Pinnenhof op de 2e zaterdag na de 11de van de 11de.  Bij deze gezellige en ludieke avond wordt in het bijzijn van diverse zustervereniging uit Nederweert en Weert het nieuwe prinsenpaar uitgeroepen.  Deze avond is voor iedereen vrij toegankelijk, verkleed of niet verkleed.  

Op carnavals zaterdag middag organiseert CV De Bengels de jeugdmiddag voor alle jeugd van 0 t/m 90 jaar uit Nederweert en ver er buiten. Deze middag is er voor de jeugd onbeperkt ranja en in de loop van de middag is er voor de jeugd een leuke en lekkere verrassing.  Deze middag wordt ook bezocht door het jeugd-prinsenpaar en de jeugdraad van onze zustervereniging VV. de Pinmaekers.

Oprichtingsdatum: 11 oktober 1973
KVK: 40175218
Rabobank Nederweert: NL09RABO013.55.23.443
Website: http://www.cvdebengels.nl/

EHBO vereniging Nederweert

De EHBO vereniging Nederweert is in 1964 opgericht en heeft aan honderden volwassenen en jeugdleden cursussen en herhalingslessen gegeven. EHBO Nederweert heeft 5 kaderinstructeurs en een eigen groep lotus slachtoffers.

Naast het verzorgen van reguliere EHBO cursussen en herhalingslessen, kunt u bij de vereniging ook terecht voor AED trainingen en hulpverlening bij evenementen. De vereniging wordt bijgestaan door artsen en een psycholoog en is partner van de Nederlandse Hartstichting. Mede door de financiële ondersteuning van de Gemeente Nederweert, de inwoners van Nederweert en enkele sponsoren is de vereniging in staat haar diensten aan te bieden aan individuele slachtoffers en verenigingen bij de ondersteuning van hun evenementen.

Alle leden zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid.

Voor meer informatie over de vereniging en het inschrijven voor lessen kunt u terecht op https://www.ehbonederweert.nl/

Toneelvereniging De Krottepoffers

Toneelvereniging De Krottepoffers voert als sinds 1972 stukken op de planken voor het Nederweerter publiek. Van kluchten en blijspellen tot fantasierijke jeugdstukken. Wij trakteren jong en oud op een avond of middag vol kijkplezier.

Onze thuisbasis is De Pinnenhof, in het centrum van Nederweert dus makkelijk te bereiken voor iedereen. Wij spelen onze stukken in het voorjaar (jeugdvoorstellingen) en in het najaar (volwassenenvoorstellingen). 

Onze club is de laatste jaren flink gegroeid in het ledenaantal, waardoor wij ieder jaar maar liefst twee producties op de planken weten te krijgen.

Voor meer informatie over onze club, kunt u terecht op http://www.krottepoffers.nl/