0495 632 033
Lettergrootte: A A A
Contact

VACATURE OPROEPKRACHT ALLROUND MEDERWERKER (M/V)

GEMEENSCHAPSHUIS DE PINNENHOF (16 tot 20 uur)

Gemeenschapshuis De Pinnenhof is een organisatie die onderdak biedt aan verenigingen en sociaal-maatschappelijke en culturele organisaties en allerlei activiteiten ontplooit voor de inwoners van Nederweert en de directe omgeving. Het is een centrale ontmoetingsplaats voor jong en oud waar iedereen welkom is en zich thuis voelt.

Samen met de verenigingen en sociaal-maatschappelijke en culturele organisaties werken we aan de doorontwikkeling van gemeenschapshuis De Pinnenhof naar een Multifunctionele Accommodatie. Hiervoor staat een grote ver/nieuwbouw op de planning op de huidige locatie van De Pinnenhof.

Dit ga je doen:

Om deze multifunctionele accommodatie te runnen, is stichting De Pinnenhof op zoek naar een 
Parttime medewerker op oproepbasis ter aanvulling van het team. Wij streven naar een sterk team dat zorgdraagt voor de dagelijkse werkzaamheden, bestaande uit het draaien van bardiensten, onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden en conciërgetaken. Verder is iedere medewerker het eerste aanspreekpunt voor onze gebruikers en medeverantwoordelijk voor het dagelijks beheer. Wij vinden het belangrijk dat de medewerkers een prettige sfeer creëren voor de verenigingen, andere gebruikers en bezoekers van De Pinnenhof.

Dit ben jij:

  • Representatief
  • Organisatietalent    
  • Handig en weet van aanpakken
  • Communicatief ingesteld
  • Affiniteit met horeca/ horeca-ervaring is een pré
  • In bezit van BHV en Sociale hygiëne of bereid deze diploma’s te halen
  • Bereidheid tot onregelmatige diensten (weekend/avond)

Dit bieden wij jou:

Wij bieden een parttimefunctie van ongeveer 16 tot 20 uur per week. Het definitieve aantal uren alsmede de inroostering geschiedt in onderling overleg. Het salaris is afgestemd op
de gestelde functie-eisen en ervaring in soortgelijke functies.

Interesse of meer weten?

Belangstellenden kunnen hun schriftelijke sollicitatie uiterlijk zaterdag 20 november sturen naar: info@depinnenhof.nl

Wil je meer weten? Neem dan contact op met de voorzitter van stichting De Pinnenhof: Marlies van Deursen, tel: 06 - 515 033 86.