0495 632 033
Lettergrootte: A A A
Contact

Zalen & faciliteiten

De Pinnenhof beschikt over meer dan tien zalen en een gezellig café. De gevarieerde opzet en groottes van de verschillende ruimtes zorgen voor een scala aan gebruiksmogelijkheden. Van vergaderingen tot koffietafels en van privé feesten tot grotere evenementen, zoals beurzen/markten en activiteiten rondom carnaval. 

De Pinnenhof beschikt over een ruime, gratis parkeergelegenheid. Tevens is er een plateaulift, waardoor de accommodatie ook toegankelijk is voor mindervaliden. 

Zaalverhuur voor activiteiten / evenementen

Alle zalen van De Pinnenhof zijn beschikbaar om te huren voor uw evenement of activiteit. Wij kunnen u compleet ontzorgen! Zo zorgen we, indien u dit wenst, voor de op- en afbouw van uw event, de decoratie / aankleding ervan, en eventueel ook de culinaire ondersteuning. Dit kan variëren van kleine borrelhapjes tot complete lunches of diners, de keuze is geheel aan u.

Het huren van de ruimtes kan op basis van beschikbaarheid per uur, per dagdeel, per dag of zelfs per week. Meubilair, zoals (sta)tafels en stoelen, is inbegrepen bij de huur. Eventuele aanvullende decoratie, bijvoorbeeld speciale tafelkleden, is bespreekbaar. 

Verhuurtarieven 2023
Algemene Huur- en gebruikersvoorwaarden
Vul hier ons aanvraagformulier in
De grote zaal

De grote zaal is voorzien van een groot podium dat afgesloten kan worden met een gordijn en/of vouwwand. De zaal zelf heeft een capaciteit van 416 personen, maar kan gekoppeld worden met andere zalen zoals de bar. De zaal is bijzonder geschikt voor grotere evenementen, feesten en voorstellingen.

Bekijk de grote zaal

Diverse vergaderruimtes

De Pinnenhof beschikt over diverse vergaderruimtes van verschillende afmetingen / capaciteit. Van 2 tot 25 personen: wij hebben de geschikte ruimte beschikbaar. De vergaderruimtes zijn voorzien van stroompunten en er kan een whiteboard worden geplaatst. Lunch en/of hapjes zijn eventueel bij te boeken. 

Bekijk vergaderruimtes

Café

Het café ligt naast de grote zaal, maar kan ook los worden gehuurd (capaciteit van 72 personen). De bruincafé uitstraling zorgt voor een ouderwets gezellige ambiance welke zich perfect leent voor kleinere feestjes of gelegenheden. Er ligt een kleine keuken aan vast waar eventuele kleine versnaperingen kunnen worden bereid.

Bekijk café

Professionele horecakeuken

De Pinnenhof is voorzien van een mooie horecakeuken waar hapjes of complete maaltijden kunnen worden bereid om te serveren op uw evenement of activiteit. De keuken is zeer goed uitgerust met professionele apparatuur en accessoires. Van borrelhapjes tot complete kerstdiners: het is allemaal mogelijk. 

Bekijk horecakeuken