0495 632 033
Lettergrootte: A A A
Contact

3 november 2022

 

 

  Dat doe je voor elkaar

 

  Direct aanmelden

 

 

 

 

Hoe gaat het in zijn werk

Goud waard
De Pinnenhof is een gemeenschapshuis dat draaiende wordt gehouden door haar leden. Na twee rustige coronajaren zien we de activiteitenkalender weer vollopen. Dat is geweldig maar ook altijd weer een heel gepuzzel om de bardiensten tijdens deze activiteiten rond te krijgen. Jouw bijdrage hierbij is goud waard!

Bedankt alvast!
Will en Gerry

Activiteiten
In de twee laatste maanden van 2022 en de eerste twee van 2023 staan er tal van gezellige activiteiten gepland. Voor de ene activiteit hebben we maar twee mensen nodig. Bij een andere activiteit kunnen we wel zes paar extra handjes gebruiken. In dit overzicht zie je de activiteiten en de benodigde mankracht.

Laat ons weten bij welke activiteiten jij kunt 'meedraaien'. Dat doe je door een mail te sturen naar Will en Gerry

Vergoeding
We schreven het al: Jij bent goud waard. Want door een middag of avond mee te draaien, spek je de kas van jouw club of vereniging. Je ontvangt namelijk een vrijwilligersvergoeding van € 10,- per uur voor je clubkas!

En daarnaast heb je natuurlijk een hele leuke middag of avond waar je je eigen óf een collega-vereniging uit de brand helpt!

Urgentie
We zijn super blij als verenigingen willen helpen aan de bar of bij andere voorkomende werkzaamheden tijdens een activiteit in de Pinnenhof. Dat doen we voor elkaar. 

Deze mail is naar het bestuur/de voorzitter van elke Pinnenhof-vereniging gestuurd. We vragen je deze mail te verspreiden onder de leden van jouw vereniging.