0495 632 033
Lettergrootte: A A A
Contact

Samen bouwen aan een thuis


Pin-update 13 - 20-9-2023

Beste Pinnenhof-betrokkene,

We zijn druk bezig met het treffen van alle voorbereidingen en het uitwerken van de stukken voor de toekomst van MFA De Pinnenhof. Dit alles conform de eerder, aan alle gebruikers, gegeven toelichting op 6 juni 2023.

Van de beheerders en het bestuur van De Pinnenhof hebben we gehoord dat een aantal mensen zich afvraagt hoe het staat met het regelen van de tijdelijke huisvesting vanaf het moment van sloop (voorzien na carnaval 2024) tot en met nieuwbouw van MFA De Pinnenhof. We begrijpen de vragen en ook dat jullie zo snel mogelijk duidelijkheid willen

Zoals afgesproken zal de gemeente zorgen voor de tijdelijke huisvesting. Het organiseren daarvan heeft hoge prioriteit en komt ook voor elkaar. Zodra meer bekend is, zullen we jullie onmiddellijk informeren. Het is dus niet nodig om zelf op zoek te gaan naar een plek. De gemeente geeft de garantie dat er voor de gebruikers van De Pinnenhof tijdig, tijdelijke huisvesting wordt geregeld.
 
Heeft u desalniettemin vragen over de tijdelijke huisvesting, aarzel dan niet en neem contact op met projectleider Dietmar Schrijnemakers via mail of via telefoonnummer 06 41 33 26 61 .