0495 632 033
Lettergrootte: A A A
Contact

Samen bouwen aan een thuis


Pin-update 12 - 15-6-2023

Beste Pinnenhof-betrokkene,

Vorige week vond de informatiebijeenkomst met alle Pinnenhofgebruikers plaats. Wij willen jullie hartelijk danken voor jullie aanwezigheid. In deze Pinnenhof-update blikken we kort terug op een geslaagde bijeenkomst en delen we de presentatie. 

Bijeenkomst 6 juni

Tijdens de bijeenkomst op dinsdag 6 juni werden Pinnenhofgebruikers bijgepraat over de laatste stand van zaken met betrekking tot het (ver)nieuwbouwproject MFA De Pinnenhof. Projectleider Dietmar Schrijnemakers informeerde de circa 45 aanwezigen over de procesaanpak, de planning, actuele marktontwikkelingen en de tijdelijke huisvesting tijdens de verbouwing.

In het tweede deel van de bijeenkomst werd het bijgestelde ontwerp gepresenteerd en konden de aanwezigen reageren op het ontwerp. Daarnaast was er gelegenheid om kennis te maken met de leden van het nieuwe stichtingsbestuur. 

We delen de presentatie hier met jullie.

Mocht je de bijeenkomst hebben gemist en/of behoefte hebben aan aanvullende informatie, neem dan contact op met Dietmar Schrijnemakers. Zijn contactgegevens staan op de laatste dia van de presentatie. 


Tot zover deze update.
 
Namens de projectleider, 
Communicatie Pinnenhof